Volledige line-up voor Halfway Hairlow 2024 rond


HAARLO – Erg verheugd is de organisatie om de volledige line-up voor het festival, dat plaatsvind op het terrein Half-weg-Haarlo, aan te kondigen. Met een indrukwekkende verzameling van talentvolle en gerenommeerde artiesten, belooft deze editie op zaterdag 6 juli een onvergetelijke ervaring te worden voor muziekliefhebbers van alle leeftijden.

Orange Skyline
De headliner van de editie van 2024 zal niemand minder zijn dan Orange Skyline, de opkomende indie-rock sensatie die de harten van fans over de hele wereld heeft veroverd met hun aanstekelijke melodieën en energieke optredens. Ze speelden al op vele festivals in Europa, waren met hun song ‘A Fire’ de theme song van de NOS Olympische Winterspelen en speelden vorig jaar op het welbekende Pinkpop.

Zwolse band
Maar dit is zeker niet alles dat Halfway Hairlow 2024 te bieden heeft. Andere acts op het affiche zijn de Zwolse band Hiigo, die met hun hit ‘Tankstation’ lang op nummer 1 in de stemlijsten van Radio 2 en 3FM stonden – de eclectische balkan-band Ooostblok – terug naar de oude stax-soul-sound met Marlon Pichel en de band van Wolfmother-drummer Jesper Albers; JesperJesper. Ook aan lokaal talent wordt deze editie gedacht. Zo speelt de ‘Doetinchemse-Disco-Queen’ Emma Luca dit jaar met haar band op het festival en komt de Enschedese singer-songwriter Luke Christoffel solo een toffe set verzorgen.

Informatie
De tickets zijn inmiddels in de verkoop en zijn te verkrijgen via de Facebook en Instagram pagina van Halfway Hairlow.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven