Vrijdag 3 mei Circusfeest in de Ordelmanskoele in Neede


NEEDE – Vrijdag 3 mei staat het kinderdagkamp van de Rotaryclub Neede in de Ordelmanskoele op de Needse berg in het teken van het circus. Kinderen worden dan opgeleid tot een echte circusartiest. Dat wordt dus een feestelijke dag waarop kinderen kunnen laten zien of ze geschikt zijn voor het circus. Ze leren die dag een aantal circusacts, zoals: een heuse goocheltruc, koorddansen, jongleren en kunstjes met ballonnen. Elk kind gaat aan het eind van de dag naar huis als een echte circusartiest. Tussen de middag is er een heerlijk circusmaaltijd. De dag wordt afgesloten met een gezamenlijk gezongen circuslied.

Avonturendrang
Rotaryclub Neede organiseert ook dit jaar weer de jaarlijkse avonturendag voor kinderen in de leeftijd van zes tot twaalf jaar. Dit is de derde editie van dit evenement. De vorige edities stonden in het teken van piraten, zeerovers en indianen. Vorig jaar genoten tachtig kinderen van deze avonturendag. Daar waren ook een aantal kinderen van vluchtelingen uit Oekraïne van de partij.

Geen kosten
Het circus feest is vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur. De organisatie van deze dag is in handen van Rotaryclub Neede. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Voor eten en drinken wordt gezorgd. De kinderen zullen die dag zelf actief met de verschillende onderdelen van het circusleven kennismaken. Er zijn nog wat plekken beschikbaar. Kinderen kunnen zich aanmelden op het e-mailadres [email protected]. Het aantal plaatsen is beperkt. En vol is vol.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven