Achterhoek Truck Festijn op 24, 25 en 26 mei rondom Café-Restaurant ‘Grenszicht’

EIBERGEN – Ruim 80 trucks staan tijdens het 4e weekend van Mei opgesteld bij en rondom Café-Restaurant ‘Grenszicht’ Vredenseweg 2 in de Holterhoek. Het aanbod zal bestaan uit hedendaagse trucks maar ook de oldtimers zullen niet ontbreken.  Dit is de eerste editie van, naar wij hopen, nog vele die komen gaan. We gaan er vooral een gezellig weekend van maken voor jong en oud. Op de zaterdag is er overdag een mooiste truckverkiezing en s’ avonds een feestavond in de zaal met een gevarieerd muzikaal programma, verzorgt door DJ Rola, Verdan en Johnny Bolk samen met Marianne Veenstra (bekend van het tv programma Meiden Die Rijden), waarbij iedereen welkom is. De entreeprijs voor deze avond is 10 euro p.p. voor niet deelnemers.

 

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Achterhoek Truck Festijn op 24, 25 en 26 mei rondom Café-Restaurant ‘Grenszicht’”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven