Gerrit Reinderink 65 jaar spelend lid bij Sportclub Neede


NEEDE – Vrijdagavond 17 mei werd Gerrit Reinderink gehuldigd voor zijn indrukwekkende prestatie van 65 jaar als spelend lid van Sportclub Neede. De bijna 74-jarige Reinderink, geboren en getogen in Neede maar woonachtig in Borculo, blijft wekelijks actief op het voetbalveld. Hij speelt met het 45+ team en laat nog steeds zien dat hij het spel uitstekend beheerst.

Reinderink, die jarenlang een harde maar rechtvaardige verdediger was voor het eerste elftal, werd tijdens de ceremonie door zijn teamgenoten van de 45+ in het zonnetje gezet. Als erkenning voor zijn jarenlange toewijding en inzet benoemde voorzitter Marc Dieperink hem bovendien tot “Erelid van de vereniging.”

De club roemde Gerrit om zijn trouwe dienst en wenste hem nog vele jaren voetbalplezier. Van harte gefeliciteerd, Gerrit!

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Gerrit Reinderink 65 jaar spelend lid bij Sportclub Neede”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven