PLUS Stam Karel Stegeman Toernooi editie in teken van cijfer 2

RUURLO – Twee weken voor de 38e editie van het PLUS Stam Karel Stegeman Toernooi staan de twee Zweedse deelnemers aan het toernooi, Kalmar FF en Halmstads BK, op de respectievelijk eerste en tweede plaats in de U19 Allsvenskan, treffen de twee Belgische deelnemers, Oud-Heverlee Leuven en Union Saint-Gilloise, elkaar in een Belgische bekerfinale, melden twee debutanten uit twee andere continenten dan Europa, Club Atlético Sarmiento (Argentinië) en Garden City Panthers FC (Nigeria) dat hun visumaanvragen in orde en hun vliegtickets geboekt zijn, komen met Sparta en Excelsior voor het eerst twee clubs uit Rotterdam gelijktijdig naar Ruurlo, nemen, naast de eerder genoemde teams, de twee Deense clubs AC Horsen en Silkeborg IF opnieuw deel en zijn uit eigen land de twee “vaste” regionale teams, De Graafschap en VV Ruurlo O21, ook weer van de partij.
Om het feest compleet te maken is De Beleverij tijdens dit toernooi op twee dagen, zondag en maandag, aanwezig om voor de jeugd voor een geweldig spektakel te zorgen.

Sport en vermaak
Met een bezoek aan het PLUS Stam Karel Stegeman Toernooi slaat men, om nog maar even in de beeldspraak te blijven, twee vliegen in één klap. Tijdens het Pinksterweekend kan van zaterdag tot en met maandag worden genoten van internationaal jeugdvoetbal van het hoogste niveau en naast dit sportieve “geweld” is er op sportpark ’t Rikkelder ruim aandacht voor zaken buiten voetbal om. Op zaterdag wordt het toernooi tijdens een openingsceremonie, waar o.a. alle deelnemende teams via een grootse vlaggenparade worden voorgeteld, officieel geopend door burgemeester Joost van Oostrom en op de beide andere toernooidagen is er voor de jeugd een voetbal/funspektakel met Sjoeterz NERF Battle, 4×4 voetbal-boarding, voetbal-dart, voetbalgolf, voettennis en een overdekte panna-arena.

Geen entree
Voor iedereen toegankelijk (geen entree)
Om zoveel mogelijk geïnteresseerden van het evenement te kunnen laten genieten zal er op geen van de drie toernooidagen entree worden geheven. Dit geldt ook voor de competitiewedstrijd van Ruurlo 1 op Tweede Pinksterdag als de geel-zwarten thuis tegen VV Lemelerveld aantreden. De finale van het toernooi wordt gespeeld om 16.15 uur, na afloop van de wedstrijd van Ruurlo 1, waarna onmiddellijk na de finale de slotceremonie met prijsuitreiking plaatsvindt.

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven