Sportclub Haarlo 35+ voor de derde achtereenvolgende keer kampioen

HAARLO/GEESTEREN – Op vrijdag 24 mei stond het laatste 35+ toernooitje van het seizoen op het programma. Voorafgaand aan deze laatste speeldag stond DEO 35+ bovenaan met 2 punten verschil. Het was dus de schone taak aan de heren uit Haarlo om deze achterstand van 2 punten recht te trekken. Drie zeges zouden sowieso een kampioenschap betekenen.

Anders
De avond liep echter iets anders. De eerste wedstrijd werd met 2-1 gewonnen van Reunie. Ondertussen had DEO de eerste wedstrijd van GSV’63 verloren. Na 1 wedstrijd bezette Haarlo de 1e plek, met 1 punt verschil. De tweede wedstrijd leek af te stevenen op een 1-0 zege tegen DEO, maar in de laatste seconden kwamen de heren uit Dijkhoek en omstreken toch nog op gelijke hoogte. De laatste ronde zou de kampioen bepalen. Daar waar DEO niet verder kwam dan een gelijkspel, kreeg Sportclub Haarlo in de laatste seconden het deksel op de neus. GSV’63 won met 3-2 en pakte de meeste punten op de laatste speeldag.

Voldoende
Uiteindelijk bleken de uitslagen voor Sportclub Haarlo net voldoende om op doelsaldo een derde kampioenschap op rij in de wacht te slepen!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven