Stichting ‘Ik ben goed zoals ik ben’ op gericht

BORCULO –  “Stel je voor, een wereld waarin iedereen zichzelf mag zijn. Waarin we het niet meer hebben over labels of hokjes, maar elkaar accepteren en respecteren voor wie we zijn; mensen, met allemaal onze eigen talenten, kwaliteiten, gevoelens, voorkeuren en eigenzinnigheden”. Op dinsdagmiddag 21 mei 2024 werden bij Notaris Kraayenhof in Borculo de handtekeningen gezet onder de akte van Stichting ‘Ik ben goed zoals ik ben’. Daarmee is het project ‘Ik ben… campagne’ onderdeel geworden van deze stichting.

Ingezet
“De afgelopen jaren hebben we ons als team ingezet om seksuele- en genderdiversiteit te normaliseren en zelfexpressie te vieren. De stichting staat volledig in lijn met deze visie en heeft als doel om nog breder in de samenleving uit te dragen dat je goed bent zoals je bent. Door alle positieve reacties, de steun en enthousiasme van alle betrokkenen en de enorme gedrevenheid van het team, vonden we dat het tijd was voor een nieuwe stap die in lijn ligt met het toekomstbestendig maken en de professionalisering van het ‘Ik ben…’ merk. Wij, het bestuur en team van Stichting ‘Ik ben goed zoals ik ben’, zijn super trots en kijken ernaar uit om de plannen en ideeën voor 2024 en de komende jaren te gaan realiseren”. 

Plannen
Binnenkort zal het bestuur meer bekendmaken over de plannen voor dit jaar, mocht je nu al geïnteresseerd zijn om met de bestuursleden in contact te komen zijn is men bereikbaar via:
[email protected] |

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Stichting ‘Ik ben goed zoals ik ben’ op gericht”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven