Straten blank in Eibergen

EIBERGEN – Donderdag aan het eind van de middag en het begin van de avond trokken er een paar pittige regen- en onweersbuien over Berkelland. In Eibergen kwam daardoor straten blank te staan. Het verkeer ondervond daar hinder van.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Straten blank in Eibergen”

  1. Dit soort dingen gaan alleen maar vaker gebeuren door het klimaatbeleid van het komende kabinet, terwijl de periodes van droogte ook langer gaan duren.
    Joepie

  2. Hier niet de straat blank. Wel de put deksel van de riolering begon te dansen boven straat. Na 5 min wanneer het wat minder werd toch even checken. Hoe mijn badkamer erbij zou liggen. Nog nooitzon ravage meegemaakt. Stront toietpapier pis tot 2 meter op de muur. Of er een fontijn uit de toilet was gekomen. 3 uur bezig geweest om het weer fatsoenlijk te krijgen. Hoop nooit weer.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven