Actie tegen in brand steken regenboogvlag bij gemeentehuis

BORCULO – De regenboogvlag bij het Gemeentehuis hangt weer op zijn plek, nadat het vorige exemplaar afgelopen weekend van de mast werd gehaald en in het centrum van Borculo in brand werd gestoken. Afgelopen nacht was er weer activiteit rondom de vlag. Er is een spandoek opgehangen met de tekst “I’am Back”. Tevens is er een hele grote regenboogvlag opgehangen en is er een bordje bij geplaatst met een lange tekst. Hierop wordt aandacht geschonken aan de betekenis die de vlag heeft. Eveneens spreken de makers hun afschuw uit over het in brand steken van de vlag. De tekst eindigt met “Fuck  You Hater, de vlag hangt er weer”. Een voorbijganger zag alles gebeuren. Volgens deze voorbijganger waren er meerdere personen bezig bij de vlag. Toen deze waren weggevlucht zijn deze foto’s genomen. Een en ander vond net na middernacht plaats.

Foto’s bij daglicht:

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Actie tegen in brand steken regenboogvlag bij gemeentehuis”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven