Brian Deegens en Shane Achterberg winnaars Biljart Koppeltoernooi Eetcafé / cafetaria de Hoeksteen

BORCULO – Afgelopen donderdag avond werden de finale ronde gespeeld in het eerste Biljart Koppeltoernooi bij Eetcafé / cafetaria de Hoeksteen. Het evenement dat 3 weken geleden startte, was een groot succes. Zowel in deelname als sportiviteit.

Samengesteld
De koppels werden samengesteld d.m.v. de eindgemiddeldes die de biljarters het afgelopen seizoen hadden behaald. De speelster/speler met het hoogste gemiddelde werd gekoppeld aan de speelster/speler met het laagste gemiddelde. Het grote voordeel hiervan is dat de beste biljarters het moeilijk hebben om dit toernooi te winnen.

Loting
In de druk bezochte biljartgelegenheid aan de Steenstraat, waren nog 8 koppels over voor de Knock-out fase. Vooraf werd er geloot wie tegen wie begon. 4 Koppels gingen er over naar de halve finale. Dit waren; Len van Balen Blanken / Theon Ebbers, Toon Ebbers / Jan Broshuis, Shane Achterberg / Brian Deegens en Ivo Gerritsen /Harri Bulten.

Finale
Uiteindelijk stonden de koppels Achterberg / Deegens en Toon Ebbers en Broshuis in de finale. Een finale die moeizaam op gang kwam, maar door een serie van Shane Achterberg kwam dit koppel in een kansrijke positie. Uiteindelijk kon Brian Deegens de partij uitmaken. Nadat de uitbaters Toon en Bart Ebbers werden bedankt, maar ook de schrijvers arbiters en organisatie kregen alle spelers en speelsters die de finale avond hadden gehaald een passende prijs. De organisatie hoopt voor volgend jaar nog meerdere koppels te strikken.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Brian Deegens en Shane Achterberg winnaars Biljart Koppeltoernooi Eetcafé / cafetaria de Hoeksteen”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven