De gemeente Berkelland start met snoeien hagen

BERKELLAND – Vanaf 10 juni is de gemeente Berkelland begonnen met het snoeien van de hagen. In mei is vaak het broedseizoen van vogels nog in volle gang, en groeien de hagen nog volop. Daarom snoeit men de hagen in juni en juli. In het najaar krijgen veel hagen nog een 2e snoeibeurt.

Deel dit artikel:

8 gedachten over “De gemeente Berkelland start met snoeien hagen”

 1. Dat wordt tijd overal heb je slecht zicht vooral hier in eibergen bij de bocht bij de zuivelhoeve heel veel nemen dan ook nog de binnenbocht levensgevaarlijk

 2. Misschien kunnen ze ook eens de goten richting de rioolputten , onkruid vrij gaan maken .

 3. Heeft wer iemand psychische bijstand geregeld voor die mevrouw van Groenlinks?

 4. Theo rietman

  Hallo .dan mogen onze bomen op hengeler ook wel eens een keer snoeien dat doen ze nooit met die viese besje .al een paar keer gevraagd onze buurt wachten al zo lang 💪😭

 5. Wees blij dat er her en der in de gemeente Berkelland nog een paar hagen staan ;-).

  In het kader van de zogenaamde bio diversiteit groeit er langs de bermen in Ruurlo alleen nog maar onkruid. Onder andere aan De Boomgaard. Geen gezicht en 0.0 uitstraling en dat terwijl dit onder andere de looproute is naar museum More. Wat dat betreft had de bijgevoegde foto beter een straat verder kunnen worden genomen want dit is volgens mij een haag die door de bewoners zelf wordt bijgehouden en niet door de gemeente.

  Blijkbaar is 2x per jaar onkruid snoeien en bloemen(onkruid)mengsel bij strooien goedkoper dan 1x keer een mooie bodembedekker plaatsen.

  Niet alleen Groen Links heeft hier in de gemeenteraad voor gestemd en is er rigoureus gesnoeid in het onderhoud. Alhoewel het is wel door deze bloemetjes en bijtjes partij op de agenda gekomen.

 6. Het is overal een begroeiing van heb ik.jou daar
  Onkruid staat meters hoog om boompjes en.paaltjes

 7. John ten elshof

  Controleer ook de hoogte van de verkeersdrempels eens. Het onkruid op destoep en goot is ook niet normaal.

 8. Vrachtwagens rijden alle niet gesnoeide hagen en laaghangende bomen vanzelf kort. Kan niet de bedoeling zijn , evt schade aan de trucks kan men verhalen bij de gemeente.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven