Gemeente Berkelland 10e aandeelhouder Twente Milieu 


BERKELLAND – Tijdens de aandeelhoudersvergadering van 13 juni is de gemeente Berkelland formeel toegetreden als aandeelhouder tot Twente Milieu. Het is daarmee de tiende gemeentelijke aandeelhouder. Al eerder dit jaar heeft de gemeenteraad van Berkelland besloten om te willen toetreden. Nu de laatste formele stap is gezet en de andere aandeelhouders akkoord zijn, kan men op volle snelheid door met de voorbereidingen die al enkele maanden geleden in gang zijn gezet.

Afvalinzameling
Per 1 januari 2025 verzorgt Twente Milieu de huishoudelijke afvalinzameling in de gemeente Berkelland: dit geldt voor de containers aan huis en de verzamelcontainers bij hoogbouw. “Ook worden we eerste aanspreekpunt met onze klantenservice en gaan we de gemeente Berkelland ondersteunen met beleidsadviezen en communicatie”. Zo laat Twente Milieu weten. Met de toevoeging van Berkelland groeit het verzorgingsgebied van Twente Milieu naar bijna een half miljoen inwoners. De link van de gemeente Berkelland met de regio Twente was er al, door aandeelhouderschap in Twence en samenwerking met GBTwente.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Gemeente Berkelland 10e aandeelhouder Twente Milieu ”

  1. Gelukkig hebben we nu niet een wethouder welk er voor het eind van haar carrière nog gauw een 3e kliko door heen jast, vraag me af wat haar dit heeft opgeleverd prive, maar dat ophalen en verwerking van huisvuil duurder gaat worden ben ik van overtuigd, dit heet marktwerking.😡

  2. Pas maar op het wordt veel en veel duurder
    Maar de inwoners van Berkelland betalen het onvermogen van de gemeente raad om voor de burgers op tekomen

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven