Joop ten Brinke benoemd tot lid van verdienste van NCG de Vlearmuze

NEEDE – Tijdens de grote opkomst van de algemene ledenvergadering van het Needs Carnaval Genootschap de Vlearmuze heerste een feestelijke sfeer. Het hoogtepunt van de avond was de onderscheiding van Joop ten Brinke(foto boven), die tot lid van verdienste werd benoemd voor zijn jarenlange inzet en toewijding aan de vereniging. 

Afscheid
Daarnaast nam men met een warm applaus afscheid van Dennis Olminkhof, Jeroen Kettering en Karien Wegdam(foto onder) , die na jaren van waardevolle bijdragen hun bestuursfuncties neerleggen. “Hun inzet en betrokkenheid hebben een blijvende impact gehad op onze organisatie, en we danken hen hartelijk voor hun toewijding”. Zo laat het bestuur weten. “Het was een bijeenkomst vol hoogtepunten en een mooie afsluiting gezamenlijk kijken naar de EK wedstrijd NL tegen Frankrijk en natuurlijk van een succesvol jaar voor het NCG. De volgend algemene ledenvergadering staat gepland op vrijdag 20 juni 2025 u bent van harte uitgenodigd”. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven