Politie waarschuwt voor babbeltruc in Borculo

BORCULO – Vandaag, maandag 3 juni, werden meerdere (oudere) mensen in Borculo gebeld door een persoon die zich uit gaf als iemand van de politie. De mensen die gebeld werden, kregen te horen dat er afgelopen nacht in de buurt is ingebroken. De politie zou een briefje hebben gevonden waar het adres van deze persoon ook op zou staan. Vervolgens werd de vraag gesteld of de persoon waardevolle spullen in huis heeft liggen. “Het klinkt heel vriendelijk en dienstbaar maar Dit waren wij niet”. Laat de Borculose wijkagent Martijn Schot weten. “De intenties van dergelijke oplichters beloofd weinig goeds! Wij stellen dergelijke vragen nooit telefonisch. Heeft u ook zo’n telefoontje gekregen? Meld dit bij ons! Krijgt u ook zo’n telefoontje? Geef nooit informatie over waardevolle spullen”. 

 

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Politie waarschuwt voor babbeltruc in Borculo”

  1. Wilco Ben...

    Gewoon ja zeggen en dat je bakken met cash hebt liggen. En daarom zou iedereen een shotgun mogen hebben. En dan maar wachten….

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven