Protest stickers op diverse lantaarnpalen in Eibergen

EIBERGEN – In Eibergen zijn meerdere lantaarnpalen voorzien van proteststickers. De hastag ‘Vrijheid van meningsuiting’ met teksten als “Tegen culturen die tegen de onze zijn”, “Blijft het hier veilig? Joost mag het weten…” en “Sta op voor Eibergen”.

Ophef
In Eibergen is veel ophef ontstaan na aanleiding van de plannen van het college van Burgemeester en Wethouders om een asielzoekerscentrum te bouwen in deze plaats. Spandoeken met uitgesproken teksten als protest tegen deze plannen werden door PVDA raadslid Jorrit Hondorp eigenhandig verwijderd, nog voordat het college besloot de spandoeken te verwijderen. Met stickers op de lantaarnpalen lijkt nu een nieuwe protestactie te zijn gestart.

Deel dit artikel:

10 gedachten over “Protest stickers op diverse lantaarnpalen in Eibergen”

 1. Teleurgestelde Eibergenaar

  Pfff, je wordt toch moedeloos van dat racistische en egoïstische gedoe hier..

 2. Een sticker “LEVEN EN LATEN LEVEN ” om op je hart te plakken heb je die ook ?

 3. Precies Nel ….Nederland wordt een eng landje ,door gasten die hier niet horen .

 4. Ter verduidelijking…….iedereen is welkom.
  Met eng landje bedoel ik dat mensen steeds minder tolerant worden naar elkaar!!!
  Leven en laten leven ….of verbeter de wereld begin bij jezelf.

 5. Precies Geert, Nederland wordt een eng land door nare racisten die hier niet horen.

 6. is de schuld van die linkse partijen die africaanse moslim jongeren binnenhalen die nederland een eldorado vinden. het betreft niet die mensen die ECHT uit een oorlogs gebied komen. bovendien hebben die africaanse moslims een heel andere cultuur. ook wil d66 die ouders van hen over laten komen. enz.

 7. Het zou mij niet verbazen als Nederland internationaal inderdaad als het “Hongarije aan de Noordzee” wordt gezien velen van ons bij de buurlanden aan het werk moeten omdat hier niets meer is !. Nederland dat wijst naar de vluchtelingen en zelf de eerste zes weken van de pVVD kabinetsformatie een spoedcursus Staatsrecht moet volgen !

 8. @Geert Politiek is voor sommigen meer dan een spelletje. Het gaat om het belang voor de maatschappij, niet om tegen je verlies kunnen.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven