Theater ’t Spieker gaat nieuwe seizoen in met topshows

EIBERGEN – Theater ’t Spieker komt het komend seizoen met een hoogwaardig gevarieerd kwalitatief programma voor een brede doelgroep. Begonnen wordt meteen al met een van de meest veelzijdige artiesten van Nederland, namelijk Ellen ten Damme met een weergaloos mooie show. Daarna Jandino, gevolgd door Kluun met Help ik heb een puber, daarna weer een hoogstandje namelijk de Dire Straits; dan een heerlijke klucht mat Arijan van Bavel (Adje). Opnieuw komt er een absolute topper met de grote show van Tina Turner, met de beste zangeres van Nederland Nurlaila Karim, voor de vertolking van Tina Turner. Naar de voorstelling ‘Tina’ in het Beatrix theater kwamen 200.000 bezoekers en straks gewoon te zien in ’t Spieker. In januari gaat het door met Yoe Cocker, gevolgd door de Fleedwood Mac.

Kids
Ook aan de kinderen wordt gedacht want Steven Kazan & Jamie komen met een fantastische show naar Eibergen. Ook regionale cabaretiers komen naar Eibergen in de persoon van Thijs Kemperink. Daarna weer een hoogstandje met Motel Westcoast met Syb van der Ploeg. Daniel Lohues mag dit jaar ook niet ontbreken en dan komt ook nog het Rosenberg Trio, dat eveneens hoort bij de absolute top van Nederland. Twente Plat heeft ook altijd volle zalen, dus ook in Eibergen.

Bommetje
Slagwerkgroep van Nederland Percossa komt met een gloednieuwe show genaamd Bommetje met in hun midden oud-Eibergenaar Frans Kemna. De grote zalenproductie ‘Queen’ is te zien met een gloednieuwe topshow in een zit/sta-concert en ‘t Speiker sluit af met de humoristische komedie T’is hier geen hotel.

Trots
Al met al een programma waar ze bij het Eibergse theater trots op mogen zijn en waar zij weer een grote groep mensen gelukkig mee hopen te maken. De theaterbrochure wordt in juni verspreid in de gemeente Berkelland, Groenlo, Lichtenvoorde en Haaksbergen en is ook bij ‘t Spieker af te halen. En het programma staat ook online op theaterspieker.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven