Indelingen amateurvoetbal seizoen 2024/2025


BERKELLAND – De KNVB heeft de indeling van het amateurvoetbal voor het seizoen 2024/2025 openbaar gemaakt. De derde klasse is voor Reünie en Ruurlo nog aantrekkelijker geworden met nu ook Witkampers en Lochem er bij in.  Verder ook veel bekende namen in de 3de klasse K aangevuld met Enter, Vogido en UD Weerselo. Grote wijzigingen voor FC Eibergen en VIOS Beltrum in de vierde klasse C. Sportclub Rekken komt weer terug na de promotie vanuit de vijfde klasse, maar er zijn veel meer nieuwe namen. Waar Eibergen en Rekken vorig seizoen veelal de Twentse kant opgingen gaat men nu weer diep de Achterhoek in. De vijfde klasse is redelijk als vanouds. DEO, Lochuizen, Rietmolen, Neede en GSV’63 gaan elkaar allemaal weer tegen komen dit seizoen. Ook Diepenheim zit weer in de “Achterhoekse klasse”. Een nieuwe naam is SRC’24. Dit is de naam die Ratti en Socii vanaf nu dragen. De clubs speelden al een aantal jaren onder de naam Ratti/Socii maar hebben dus nu een fusienaam aangenomen.

Derde Klasse K:
BSC Unisson
Delden
DSVD
Enter
Lemelerveld
Sportclub Lochem
Reünie
Ruurlo
FC Trias
UD Weerselo
Vogido
Wijhe ’92
Witkampers
WVV’34

Vierde Klasse C:
Angerlo Vooruit
SV Basteom
FC Dinxperlo
SC Doesburg
FC Eibergen
Erix
GWVV
HC’03
Keijenburgse Boys
PAX
’t Peeske
Sportclub Rekken
SC Rijnland
VIOS Beltrum

Vijfde klasse B:
DEO
Diepenheim
GSV’63
Hoeve Vooruit
Lochuizen
SC Meddo
Sportclub Neede
Rietmolen
SRC’24
SVBV
Wolfersveen

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Indelingen amateurvoetbal seizoen 2024/2025”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven