Portefeuilleverdeling College en de volgorde van het locoburgemeesterschap gelijk aan die van voor 18 juni


BERKELLAND – Nadat dinsdagavond de gemeenteraad een besluit heeft genomen om Arjen van Gijssel, Betsy Wormgoor en Gerjan Teselink opnieuw te benoemen als wethouders van de gemeente Berkelland is het college met wethouder Hans van der Noordt en burgemeester Joost van Oostrum weer compleet.  In het zogenoemde constituerend beraad (1e collegevergadering na de benoeming) is woensdag besloten om de portefeuilleverdeling en de volgorde van het locoburgemeesterschap gelijk te laten zijn aan die van voor 18 juni. De portefeuilleverdeling en de volgorde van het locoburgemeesterschap zijn te vinden op de website van de gemeente Berkelland. 

Samenwerken
Ook de externe vertegenwoordigingen bij de partijen waar de gemeente Berkelland mee samenwerkt, zowel via gemeenschappelijke regelingen als allerlei overlegtafels zijn weer aangewezen zoals eerder. “Het college gaat met elkaar en samen met de gemeenteraad de komende tijd vol energie werken aan herstel van vertrouwen en het uitwerken van een raadsakkoord”. Zo laat de persvoorlichter weten.

Foto: Van links naar rechts: Gerjan Teselink, Arjen van Gijssel, Joost van Oostrum, Betsy Wormgoor en Hans van der Noordt

 

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Portefeuilleverdeling College en de volgorde van het locoburgemeesterschap gelijk aan die van voor 18 juni”

  1. Het pluche is weer verdeelt onder de armen, nu nog wat dure externe gasten inhuren volgens GL dametje Weg, gemakkelijk geld uitgeven van de burgers en alles komt weer goed, hoopt men. We gaan afwachten hoe lang dit goed blijft gaan, heb er een hard hoofd in.😡

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven