Van Gijssel, Teselink en Wormgoor herbenoemd als wethouder van de Gemeente Berkelland

BERKELLAND – Arjen Van Gijssel(CDA), Gerjan Teselink (VVD) en Betsie Wormgoor (PVDA) zijn herbenoemd als wethouder van de Gemeente Berkelland. Het drietal werd drie weken geleden bij een motie van wantrouwen nog weggestuurd. Vorige week bleken Rudi van de Esschert en Fred van der Holst, die de motie van wantrouwen steunden, terug te komen op hun beslissing. Hierdoor werd een terugkeer van de wethouders mogelijk. Ondanks dat de wethouders hiermee terug zijn gekeerd op hun posities, liet D66 meteen weten dat de coalitie niet hersteld is. Veel partijen gaan nu voor een raadsakkoord. Het duurt nog bijna twee jaar voordat er nieuwe verkiezingen zullen komen in Berkelland. Morgen een videoverslag van de gebeurtenissen van vanavond op onze site.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Van Gijssel, Teselink en Wormgoor herbenoemd als wethouder van de Gemeente Berkelland”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven