Partou peuteropvang en BSO komen samen op een plek

BORCULO – Al een ruim aantal jaren is Partou in Borculo gevestigd op verschillende locaties. Daar bieden zij met veel plezier dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang aan voor kinderen van 0 -12 jaar. Vanaf de zomervakantie zijn de peuteropvang en de buitenschoolse opvang gebundeld op een plek. In een aantal fijne ruimtes binnen de Kiezel en Keischool zorgen de medewerkers van Partou voor een fijne dag met inspirerende activiteiten. Hoewel de buitenschoolse opvang nu gevestigd is in één basisschool, blijft de opvang toegankelijk voor alle kinderen uit Borculo. Het dagverblijf van Partou blijft gehuisvest aan de Hoflaan.

Krachten bundelen
Met de verhuizing naar een vleugel in de Kiezel en Keischool, zet Partou de eerste stap in het creëren van een nog betere samenwerking met de basisscholen van Stichting Oponoa. Partou heeft de afgelopen jaren al veel ervaring opgedaan in het intensief samenwerken met scholen, waarbij de focus ligt op het bundelen van kennis en ervaring in het aanbieden van een doorgaande leerlijn. Uiteraard blijft tijdens de opvang ontspannen en plezier maken tijdens de buitenschoolse opvang het allerbelangrijkst. Vanaf eind augustus is ook de peuteropvang van Partou op deze nieuwe plek gestart. De kinderen die naar de peutergroep komen, worden met behulp van wisselende thema-activiteiten geholpen in onder andere hun taal- en spelontwikkeling. Stap voor stap en spelenderwijs worden de kinderen goed voorbereid op de basisschool. Zo is de stap naar de volgende fase iets minder groot.

Een kijkje nemen
In de tweede week van september vierde Partou een coronaproof openingsfeestje voor de kinderen. Er werden verschillende leuke activiteiten georganiseerd. Voor de ouders had Partou een looproute bedacht zodat zij de nieuwe locatie goed in zich op konden nemen en de ruimtes met eigen ogen konden bekijken.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven