Eibergenaren ergeren zich aan niet werkende straatverlichting

EIBERGEN – Eind september verscheen er op deze site een bericht over niet werkende straatverlichting in Eibergen. De storing trof  de Herman ten Catestraat, Beltrumseweg, Lariksweg en de Esweg. De netwerkbeheerder maakte bekend dat het om een ondergrondse kabelstoring zou gaan welke op 1 oktober opgelost zou zijn. Onder het bericht verschenen direct reacties van mensen die aangaven dat de verlichting al langere tijd niet werkt. Inmiddels wemelt het van de berichten van Eibergenaren die klagen over het feit dat de verlichting op nieuw niet werkt of zelfs helemaal nog niet heeft gewerkt. Of het opnieuw om de zelfde storing gaat is niet bekend bij de redactie.

Eerder bericht:

Storing aan openbare verlichting in Eibergen

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Eibergenaren ergeren zich aan niet werkende straatverlichting”

  1. Ik heb het zelf ook meegemaakt deze week en bedacht met toen eigenlijk dat er jaren geleden alleen op de hoek van de staat een lantaarn stond die voor ook na middernacht uitgeschakeld werd.
    in de jaren 90 is het hele dorp volgezet met extra lampen, ivm sociale veiligheid.

    Zou het afschalen van de hoeveelheid verlichtingspunten – minder branduren – in de dorpen niet te overwegen zijn ivm
    – doelstellingen om emissie neutraal te worden
    – lagere electriciteitskosten voor onze armlastige gemeente

    ik kan de meerwaarde voor sociale veiligheid niet beoordelen maar diep in de nacht zal dat niet echt meer van toepassing zijn denk ik.

  2. Woon ook in 1 van die straten maar ik snap het probleem niet , gevaarlijk is het niet , het is prettig lekker donker , ze moeten het weer in voeren hoe het vroeger was . Om 23.30 uur alleen op de hoeken / kruisingen een lantarenpaal aan en de rest lekker uit

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven