Persborrel gemeente wordt een klapper!

borculoseweg neede 055-borderNEEDE – Met een ferme klap kwam de gezellige persborrel van de gemeente Berkelland in cafe ’t Haantje aan de Borculoseweg hedenmiddag (maandag) omstreeks 17.00 uur ineens tot een einde; voor de deur van het café vond een aanrijding plaats waarbij ook een aantal van de aanwezigen op de persborrel gedupeerd werden. De schade was groot, evenals de consternatie.

Een tractor met een daarop bevestigde landbouwmachine reed over de Borculoseweg in de richting van het centrum van Neede. De machine achterop het landbouwvoertuig stak aan beide zijden flink uit. Toen de tractor naar rechts moest uitwijken voor een tegenligger ramde hij met zijn machine de eerste geparkeerde auto op de parkeerstrook bij het cafe. Het gevolg was duidelijk; het voertuig werd in de rijrichting meegesleurd en een domino-effect was niet te voorkomen. In totaal raakten vier geparkeerde auto’s meer of minder beschadigd.

Onder de gedupeerden was onder andere een voertuig van Gelre FM en een medewerker van de gemeente. Volgens aanwezigen op de onheilsplek zou ook het voertuig van een wethouder bij de aanrijding betrokken zijn geweest en het voertuig van een medewerker van Berkelstream.

Door de opruimwerkzaamheden op de Borculoseweg heeft het verkeer enige tijd hinder gehad. De voertuigen zijn afgesleept door Iliohan en ASG. Er zijn geen gewonden gevallen.

Het landbouwvoertuig had geringe schade en kon zelfstandig zijn weg vervolgen.
[nggallery id=1601]

Deel dit artikel:

22 gedachten over “Persborrel gemeente wordt een klapper!”

  1. Nee, ik denk dat auto’s die niet uiterst rechts rijden niet meer in de bebouwde kom mogen komen. Zie vaak zat automobilisten die denken dat ze in de truck zitten en wel een meter van de stoeprand afrijden.

  2. Ik dacht dat de politie niet meer wenste te komen als er enkel blikschade is. Blijkbaar werken er toch andere krachten als de pers in de buurt is……

  3. Wat lees ik nou? Een gezellige persborrel van de gemeente Berkelland. Moeten onze te goed betaalde amtenaren niet gewoon “werken”. Als deze mensen gewoon achter hun bureautje hadden gezeten dan hadden daar helemaal geen auto`s gestaan.

    RHM

  4. Sander Essink

    Foto:13, Han Boer feliciteerd de boer van de trekker?
    Foto:10 Gelre FM maakt de grootste klapper in Berkelland. Foto:17 Voorzitter van BFM kijkt verslagen toe vanaf de zijlijn.
    Foto:6 Auto van Berkelstream is ook het Haasje, en staat achter in de rij.

  5. Inderdaad, goed gezien Hajee,
    wanneer de pers er bijbetrokken is komen die agenten wel, bovendien was het weer ook wel aantrekkelijk voor hun.

  6. Drank, auto’s en ambtenaren geen goede combinatie.
    Wanneer is er voor de berkelland burger een borrel op kosten van de gemeenschap???
    Komen wel op de fiets……he scharrelei.

  7. bezorgde Berkellander

    IK heb ma al vaak verwonderd wat deze voertuigen in de bebouwde kom doen.Er hadden ook kinderen kunnen fietsen.

  8. Weet je wat pas raar is Gelre FM was aanwezig, ze zijn nog helemaal niet werkzaam in Berkelland. Of had de gemeente de uitnodiging niet moeten versturen??????? Berkelland FM pak te koffers maar, Graag uitleg van gemeente

  9. Zie ik de uitbater lachen op de foto.
    Zie ik een politieagent die zondags scheidsrechter is, een goede. Het is lekker op de trekker.

  10. Weer een hoop geld verspilt onder de noemer borreluurtje met de pers, hoe verzin je het. Don Leo aanwezig, Han Boer, dat kan niet missen, Karin had eindelijk ook weer eens iets te doen en de gemeenschap mag dokken, Wat een wonderlijke werleld is deze gemeente Berkelland.

  11. wat moet gelre fm in neede laten ze zich bezich houden in lichtenvoorde en groenlo en niet denken dat ze alles in de achterhoek krijgen.

  12. Het blijkt vanmiddag ook wel weer dat Gelre FM en Berkelland FM met elkaar botst !

    Hopenlijk was ’t verder een geslaagde middag, met een hapje en drankje,

  13. glaas je op laat je rijden berkelstream,BFM en Gelre fm wat een goeie samenwerking met elkaar.

  14. Tjonge jonge wat weer een sacherijnige reacties. Kom op jongens ga eens buiten spelen!

  15. vroeger hadden we een soos; Gelderlander, Graafschapbode en G.O.C dat heette ;

    de Grage ZuPers….

  16. Hans: sacherijnige?? (spelling) Deze site leeft wel, laat iedereen zijn mening zeggen… Beter dan bijv. een Ruurlovandaag die het alleen over een Wildeman etc heeft…

  17. ja komt er van als de gemeente weer eens van onze centen gaan borrelen,en dat op maandagmiddag pff

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven