Optreden Boi Foi Toch daverend succes

tn_dsc08109EIBERGEN – Het openluchttheater mag weer een succes noteren. Afgelopen zaterdagavond – tijdens de kermis – trok het optreden van Boi Foi Toch honderden bezoekers. Om 21.30 uur stond het publiek al rijen dik voor het podium. ”Hier doen we het voor, het is altijd afwachten hoeveel mensen er komen. Op deze manier krijg je eer van je werk. Ook voor de vijfentwintig vrijwilligers die vanmiddag al druk in de weer waren is dit een fantastisch gevoel”, aldus bestuurslid Ton Schepers die zelf ook staat te genieten.

“We hebben bijna het hele seizoen geluk gehad met het weer. Neem bijvoorbeeld het optreden van De Dijk en Have A Nice Day. We boffen dit jaar wel.” De sfeer zat er goed in tijdens het optreden van Boi Foi Toch. Het publiek ging flink uit hun dak (zie video). Dit is de tweede keer dat het openluchttheater iets organiseert tijdens de najaarskermis. “Wie weet maken we er een traditie van”, lacht Schepers.

“Wat mij opvalt, is dat er veel jongeren aanwezig zijn. Normaal trekt deze band een wat ouder publiek.” Ook de mannen van Des Fais Do-Do uit Winterswijk – die in het voorprogramma stonden – verzorgde een mooi optreden.

In totaal hebben ruim zeshonderd mensen kermispop 2012 bezocht. Het volgende evenement staat op 1 september op het programma (festival op (De) Maat)

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3020]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven