Bohero opent haar deuren weer

Om 9.00 uur was het meteen druk bij de kassa van kringloopwinkel BoheroBORCULO – Kringloopwinkel Bohero heeft donderdagmorgen haar deuren weer geopend. Zestig vrijwilligers hebben een maand hard gewerkt om de stormschade van vorig jaar te herstellen.

“Het was op 22 juni 2008 een chaos, het hele dak was vernield door hagel. In de winkel was enorm veel waterschade. Daarom hebben we besloten alles in het pand te vernieuwen”, vertelt Allard podde directeur van stichting Bohero.

Klanten stonden om 9.00 uur al te trappelen voor de deur. Om de nieuwe kringloopwinkel te bewonderen. Verschillende bedrijven hebben Bohero geholpen met de nieuwe vloer, stellingen en schilderwerkzaamheden. “Podde geeft aan dat de winkel nog niet helemaal klaar is. “De ingang wordt roelstoelvriendelijk. Er komt een elektrische deur.  In mei hopen we dat we een officiele opening kunnen houden”.

Bohero is geopend op dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur en na de middagpauze van 13.30 tot 16.30 uur. Woensdag en zaterdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Voor meer informatie kijk op www.bohero.nl

[nggallery id=59]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Bohero opent haar deuren weer”

  1. Sander Grooters

    Geweldig gedaan Bohero, was lang wachten. Maar het resultaat is er. Ik kom meestal voor de oude boeken. Heb een keer een boek gekocht voor 1,50 na twee jaar kwam ik er achter dat het om een bijzonder boek ging.

    Leuke dingen zijn dat.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven