Gewapende overval op Aldi supermarkt

Overval op Aldi supermarkt in RuurloRUURLO – Dinsdagochtend rond 8.00 uur heeft er een gewapende overval plaats gevonden op de Aldi supermarkt aan de Wildenborchseweg in Ruurlo. Met buit zijn de daders vervolgens op moutainbikes gevlucht. Niemand raakte gewond.
 
Twee jonge mannen hebben de medewerkers van de winkel opgewacht bij de ingang van het magazijn. Onder bedreiging van een vuurwapen eisten de overvallers geld en zijn ze met de medewerkers het winkelpand ingelopen. Nadat er een geldbedrag was afgegeven, zijn de beide mannen via een steegje tussen de bibliotheek en supermarkt op hun moutainbikes gevlucht. Van de overvallers droeg er één een rode en de andere een witte trui, beiden met een capuchon. De politie is direct een onderzoek gestart, waaronder een buurtonderzoek. Via een sms-alert is het publiek om tips gevraagd. 

Getuigen die informatie hebben, iets van het incident hebben gezien of de jongemannen rond 08.00 uur bij de winkel of daarna elders in Ruurlo hebben gezien, wordt gevraagd te bellen via 0900-8844.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven