Kleindieren in Spilbroekhal onder de loep

Keurmeesters waren vrijdag bezig met het beoordelen van de dieren in de SpilbroekhalNEEDE – Alle dieren die dit weekend tentoongesteld worden op de kleindierenshow van NPV-Neede zijn vrijdag door erkende keurmeesters beoordeeld. Kippen, eenden, duiven, konijnen en cavia’s ze werden allemaal onder de loep genomen. Zaterdagmorgen krijgen de eigenaren te horen of ze in de prijzen zijn gevallen.

Zaterdag en zondag kunt u een kijkje nemen in de Spilbroekhal aan de Beekenweg in Neede. De openingstijden zijn zaterdag van 10.00 tot 21.00 uur en zondag van 10.00 tot 17.00 uur. De entree is 2,50 per persoon en kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang.

[nggallery id=60]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Kleindieren in Spilbroekhal onder de loep”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven