Carnaval: aantal wegen worden gesloten

EIBERGEN/NEEDE – Een aantal wegen worden komende weekend tijdens de carnavalsoptochten afgesloten. Op zaterdag kan er in Eibergen geen verkeer door: de Mors, Grotestraat, Laagte, Kerkstraat, Nieuwstraat, J.W. Hagemanstraat en de Brink.

Op dezelfde dag is er ook een kindercarnavalsoptocht in Neede. Daarvoor worden de volgende wegen afgesloten: vanaf de Koepel (Oranjelaan -Marktstraat), Oranjelaan, Ruwenhofstraat, Oudestraat, ontbinding in de Marktstraat. 

In Neede zijn zondag de volgende straten afgesloten: Vanaf industrieterrein Wheemergaarden, Industrieweg, Jasmijnstraat, linksaf Haaksbergseweg, rechtsaf Prins Bernhardstraat, Meijersweg, Ruwenhofstraat, Kempersdijk, Bosstraat, Rapenburg en Oudestraat, ontbinding in de Nieuwstraat.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven