Hond doodgeschoten in Neede

Zaterdag hebben wandelaars een dode hond aangetroffen in een ven aan de BergwegNEEDE – Afgelopen zaterdag troffen wandelaars in het bosgebied tegenover het terrein van rijvereniging De Pasruiters aan de Bergweg een dode hond aan. Personeel van de dierenambulance heeft de hond uit het ven gehaald. Het dier is doodgeschoten, dat meldt de politie.

Aan de hand van sporen was te zien dat het beestje door geweld om het leven was gekomen. Een dierenarts heeft vervolgens sectie verricht en bevestigde dat de hond is doodgeschoten.

Aangezien het dier niet gechipt is, is het niet mogelijk om de eigenaar te achterhalen. De politie stelt een onderzoek in naar de eigenaar van de hond. Mensen die tips hebben, kunnen contact opnemen met de politie via 0900 – 8844 of met Meld Misdaad Anoniem via 0800 – 7000.

[nggallery id=119]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Hond doodgeschoten in Neede”

  1. Het wordt steeds gekker in de wereld, ik hoop dat deze man of vrouw met een lekker gevoel thuis zit. Ze zijn niet goed wijs. De politie moet snel uitzoeken wie de dader is van deze slechte daad.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven