Roy Nijman vertelt over ongeval

BELTRUM – Dit weekend was voor mij niet zo’n leuk carnavalsweekend. Ik had een druk programma op papier gezet om zo alle carnavalsactiviteiten in Berkelland op de site te zetten. Zaterdagavond begon mijn eerste klus in Beltrum bij carnavalsvereniging Belhamels. Op de terugweg naar Eibergen ging het mis.

Op de Spilmansdijk kwam ik met een wiel in de berm terecht. Ik probeerde uit de berm te komen en dat lukte ook. Maar mijn auto schoot door naar de andere kant van de weg en ramde een boom. Daarna ben ik over de kop geslagen en midden op de weg tot stilstand gekomen. Ik was totaal in schok. Het eerste waar ik aan dacht is: “Ik moet uit de auto!”. Alle deuren zaten vast door de rol. Met veel geweld heb ik toch een deur open gekregen en ben eruit gekropen.

Mijn mobiel zat nog in mijn broekzak. Daarom kon ik zelf 112 bellen. De politie, brandweer en de ambulance waren snel ter plaatse. Ze hebben mij goed opgevangen. Complimenten daar voor! De ambulancemedewerkers hebben mij naar het ziekenhuis in Winterswijk gebracht. Artsen hebben mij daar helemaal gecontroleerd op botbreuken en ander letsel. Gelukkig had ik alleen een lichte hersenschudding en last van mijn knie.

Na een nacht ter observatie in het ziekenhuis te hebben gelegen, mocht ik zondagmorgen weer naar huis. Veel mensen hebben mij gebeld om te vragen hoe het met me gaat. Via deze weg wil ik iedereen dan ook bedanken voor hun medeleven. Ook garagebedrijf Grooters uit Eibergen wil ik bedankten, zij hebben mij een degelijke auto verkocht. Maar natuurlijk ook mijn beschermengel, die er voor heeft gezorgd dat ik er goed vanaf ben gekomen.

Mijn werkzaamheden voor de site staan even op een laag pitje. Collega’s nemen mijn taken waar. Heeft u foto’s of ander nieuws stuur dat dan naar de redactie via het formulier hier op de site.

Link naar 112Achterhoek-Nieuws met foto’s van het ongeval

Roy Nijman

Deel dit artikel:

21 gedachten over “Roy Nijman vertelt over ongeval”

 1. Iliohan Borculo BV, Michel

  Hoi Roy,

  Ook wij wensen jou een spoedig herstel toe en hopen dat je snel weer te been bent om verslag te doen en foto’s te maken van de gebeurtenissen in Berkelland.

 2. Hoi Roy,

  Ken je niet persoonlijk maar ik check elke dag de website voor het actuele streeknieuws. Bedankt voor je super site en veel beterschap en sterkte!

 3. Lieve Roy,

  Ik ben heel blij dat je zelf je verhaal nog kunt opschrijven! ik wil je veel beterschap en sterkte wensen

  Veel liefs Ramona en Mathijs

 4. Hoi Roy, ook namens Carnavalsvereniging De Belhamels uit Beltrum wensen we jou een spoedig herstel. We hopen nog een keer te kunnen genieten van de foto’s die je gemaakt hebt op onze carnavalsavond!.

  Beterschap, De Belhamels.

 5. Ik wil de Waterrot’n bedanken voor de bos bloemen die ik vanmiddag heb ontvangen van Gerard Lantink.

 6. Jeanette en Erwin

  Hallo Roy,

  Je hebt zeker geluk gehad, als ik de foto’s bekijkt had het veel erger kunnen aflopen.
  Heel veel beterschap.

 7. Roy,
  het doet me veel pijn om jou daar zo te zien liggen, helemaal in de kreukels. Er valt aan je gezicht af te lezen dat je er nog veel pijn aan hebt. Die airbag heeft je goed geraakt zeg!
  Ik wens je ontzettend veel beterschap de komende tijd, en dat je het maar rustig aan mag doen.
  Lots of love van Henny + groetjes van de rest hier thuis!

 8. ging net even iets fout maar dit bericht hoort er nog by het bericht van mij zonet. hopelijk snel weer in de benen en achter de pixels aan want de inwoners in berkelland vertrouwen op deze site rustig aan zoals wie zegn henig an

 9. Hallo beste roy leerde je kennen als een vak man en bij deze is dat niet verandert in het harnas de strijd aan en je hebt hem gewonnen gelukkig in het harnas sterfen de helden maar jij met de engel zal ons nieuws blijfen brengen uit berkelland en gelukkig maar met deze indeling zou er niets anders zijn en door jouw komen we op de hoogte die iedereen zou willen weten en bereiken. ga je goed roy spoedig herstel en we denken aan je ook vanuit hier en tot gauw ik zie je bij het niews uit berkelland groet dirk ”de cavia” de boer

 10. Hallo Roy.

  Ik las net je verhaal, onverstelbaar dat je er nog zo van af bent gekomen.
  Je hebt echt een beschermengel bij je gehad.
  Als je ziet hoe je auto er uit ziet had het heel anders af kunnen lopen.
  Ik wens je van harte beterschap.

  Groetjes Annie.

 11. Hee ik moet je zeggen ik lees dit artikel nog steeds vaak door vooral de foto die bekijk ik erg vaak ik snap echt niet je hebt echt geluk gehad zeg hoeveel engels heb je wel niet gr Henny

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven