Oefening: Brand in Whemerhof

Brandweer Eibergen hield maandag een brandoefening in De Whemerhof in EibergenEIBERGEN – Maandagavond vond er in seniorenflat De Whemerhof een brandoefening plaats. Er werd in het pand een middelbrand nagebootst in een woonkamer. Het korps rukte uit met twee tankautospuiten en een moterspuitaanhanger. Alle brandwachten werden tijdens de oefening beoordeeld op snelheid en inzicht.

Het doel van de oefening was om praktijkervaring op te doen, gevaren in te schatten en prioriteiten te stellen bij een brand in een gebouw waar ouderen wonen.

Brandweer Eibergen is nog steeds op zoek naar nieuwe brandweermannen en -vrouwen. Heeft u intresse of vragen dan kunt u contact opnemen met de gemeente Berkelland op telefoonnummer 0545-250250. Of kijk op de website: www.gemeenteberkelland.nl

[nggallery id=87]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Oefening: Brand in Whemerhof”

  1. dit moest vakker leer je wel van als je soms op tv kijk wat er dan weer gebeurt moest er niet aan denken gr gerco

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven