ABC Foko opent nieuwe showroom

Fons Koks en Erik Gerrits laten trots de nieuwe showroom zienNEEDE – Afbouwbedrijf ABC Foko is een jaar lang bezig geweest met het bouwen van een nieuwe showroom aan de Bedrijvenweg in Neede. De aankomende weken zijn medewerkers nog druk met de laatste loodjes. Op 11 april wordt het afbouwcentrum officieel geopend tijdens een open dag. Tevens wordt het 20-jarig bestaan van de zaak gevierd.

De oude showroom aan de bedrijvenweg 6a was veel te klein geworden in de loop der jaren. Dit kwam omdat het assortiment en de dienstverlening sterk zijn gegroeid. Tijdens de opening is er een gratis advies van binnenhuisadviseur Annelies van Wee. Verder exposeert de beeldend kunstenaar Harrie Stortelder een aantal werken.

De open dag is van 10.00 tot 16.00 uur aan de Bedrijvenweg 2 in Neede. Voor meer informatie kijk op www.abc-foko.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven