Ook café De Libertijn krijgt boete

Café De Libertijn heeft ook een boete ontvangen van 300 euroEIBERGEN – Café De Libertijn is het tweede Eibergse café dat een boete van 300 euro moet betalen. De uitbaatster kreeg net als café de Stier een boete in de bus.

“Vorig jaar hebben we bezoek gehad van de Voedsel en Waren Autoriteit. Ze zijn hier in december 2008 binnen geweest zonder dat wij het wisten”, zegt eigenaresse Nannie Le Nobie. In het café werd gerookt, daarom is er een boete uitgeschreven. “Binnen wordt er nu niet meer gerookt. Alle stamgasten moeten buiten gaan staan. Want ruimte voor een rokersruimte hebben we niet.”

Het bedrijf gaat wel een bezwaar indienen. De kans dat ze in het gelijk worden gesteld is klein.

Eerdere bericht: Controle: Café de Stier krijgt boete

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Ook café De Libertijn krijgt boete”

  1. ja we moeten weer buiten roken jammer jammer jammer
    nu maar hopen op mooi weer dan maar kunnen de niet rokers binnen zitten en wij lekker buiten hahahaha

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven