Café Mentink krijgt nieuw gezicht

Marja en André ten Have staan voor de nieuwe serre, op 10 mei wordt de ruimte officieel geopendRUURLO – Café-restaurant Mentink aan de Groenloseweg ondergaat een metamorfose. Aan de voorkant wordt een 60 m2 grote serre aangebouwd. Ook het terras en de speeltuin gaan op de schop.

“Het is hard werken, op zondag 10 mei wordt het nieuwe gedeelte officieel geopend. Dat gebeurt door mijn vader en moeder, Frans en Marietje Groot Zevert. Op die dag zijn ze zestig jaar getrouwd. Een leuk moment om een feestje te vieren”, vertelt eigenaresse Marja ten Have. 

Het café wordt nu gerund door André en Marja ten Have. Al 150 jaar is het bedrijf gevestigd aan de weg tussen Ruurlo en Groenlo. “Marja geeft aan dat haar ouders heel klein begonnen zijn, elke keer als ze hier komen hebben we het er nog over.”

Op zondag 10 mei is iedereen welkom om de opening bij te wonen. Het begint om 13.00 uur.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven