DJ trekt groot publiek naar centrum

De Eibergse DJ 'The Unexplained’ trok maandagmiddag groot publiek naar het centrum van EibergenEIBERGEN – Het overdekt podium was maandag bij Eibergse kermisvierders weer in trek. Op het podium draaide DJ ‘The Unexplained’ (Senaka Lukens).  Honderden mensen gingen uit hun dak. Vanavond treden de laatste twee bands Knox en Just for Fun op.

De Eibergse cafés deden ook goede zaken. Dat was goed te zien bij de Klok. Overal stonden fietsen geparkeerd. De supermarkt EM-TÉ aan de Laagte wist niet wat ze overkwam. Voor de deur stonden honderden fietsen. Niet van klanten maar van de kermisvierders. Het kermisweekend is rustig verlopen. Er zijn enkele opstootjes geweest. Maar die waren in de meeste gevallen door de politie snel verholpen. Bij de C1000 is vrijdagavond een krat bier in de brand gestoken. Vrijwilligers van Stichting Draaimolen konden de brand zelf blussen.

Voorzitter Hans Hanning van Stichting Draaimolen kijkt met een tevreden gevoel terug op een geslaagde voorjaarskermis. “We hebben het getroffen met het mooie weer. Ook het overdekt podium was een succes. Op de najaarskermis gaan we het podium weer plaatsen. De eerste band is al geboekt. Boh Foi Toch komt naar Eibergen. Dat is op 21 augustus”.

Eerdere berichten: Nieuw podium ingewijd door The Spitfires
                                   Kermis: Vermaak voor jong en oud
                                   Film: Drukte op kermiszondag
                                   Film: Opbouw kermis Eibergen

[nggallery id=228]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven