Nieuw podium ingewijd door The Spitfires

The Spitfires hebben vrijdagavond het overdekt podium ingewijdEIBERGEN – The Spitfires hebben vrijdagavond het nieuwe overdekt podium op de Brink ingewijd. Zij waren de eerste band die het podium mocht betreden. Eibergenaren kwamen massaal een kijkje nemen, om te genieten van de klanken. De eerste kermisavond was dus een groot succes.

Op het podium zullen zaterdag, zondag en maandag nog diverse bands optreden. Op maandag zal het podium vanaf 12.00 uur in het teken staan van louter muziek. In deze bands spelen één of meerdere Eibergenaren.

Volgorde en tijdstip van optredens:

X-ittRock 12.00 uur – 13.30 uur
Raclomes 14.00 uur – 15.00 uur
Senaka 15.00 uur – 16.00 uur
Epsilon 16.15 uur – 17.15 uur
Knox  17.45 uur – 19.15 uur
Just for fun 19.45 uur – 21.15 uur

[nggallery id=222]

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Nieuw podium ingewijd door The Spitfires”

  1. herrieschopper

    Wat was dat een takkeherrie,het geluid was bikkelhard. Mijn kids hebben niet kunnen slapen. Zijn er wel regels voor z’n optreden in het centrum?

  2. hallo herrieschopper, zeuren zoals jullie zijn er helaas altijd. het is maar twee keer per jaar feest in kleine dorpen zoals onderandere eibergen. er staat een keer een podium en het zeuren barst al los. heel jammer. het was heel erg gezellig.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven