Feestavond Jong Gelre druk bezocht

De Haverkampband verzorgde een optreden op de feestavond van Jong Gelre EibergenHOLTERHOEK – Zaterdag organiseerde Jong Gelre Eibergen een brommercross en een tentfeest op het terrein aan de Zwilbroekseweg. De feestavond sloeg goed aan, honderden feestgangers gingen uit hun dak tijdens het optreden van de Haverkampband.

Jong Gelre heeft het hele jaar door activiteiten. Op tweede pinksterdag kunt u deelnemen aan de Autosterrit. De start is om12.45 uur bij zwembad ’t Vinkennest. Zondag 19 juli brullen de motoren weer aan de Warfslatweg. Dan vindt er een trekkertrekwedstrijd plaats. Aanvang 10.00 uur.

Inschrijven kan op vrijdag 5 juni bij café Grenszicht, tussen 20.00 en 22.00 uur.

Uitslagen brommercross:
Samengevoegd Manche 1 en 2
Einduitslagen brommercross

[nggallery id=237]

 

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Feestavond Jong Gelre druk bezocht”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven