Team Annique sleept beker in de wacht

afbeelding-nieuw-roy-9093.jpgEIBERGEN – Voor de derde keer heeft het team Annique de grote beker in de wacht gesleept tijdens het beachvolleybaltoernooi bij café de Beuk. Zondag hebben 26 teams meegedaan aan dit toernooi. Door het mooie weer trok het evenement veel bezoekers.

Het hele weekend hebben ‘De vrienden van de Beuk’ zich ingezet voor de Beukweek. Vrijdag werd er massaal gedart. Zaterdag konden liefhebbers meedoen aan een klootschietwedstrijd.

Uitslagen Beukweek 2009:

Darttoernooi
Vrijdag vond het zevende Eibergs Open darttoernooi plaats in de feesttent bij café De Beuk. Vanuit het hele land hebben darters de weg naar Eibergen kunnen vinden. Er werd gespeeld volgens het poulesysteem, waarnaar de nummers 1 en 2 zich plaatsen voor de winnaarsronde en de overigen voor de verliezerstonde. In de winnaarspoule ging de overwinning naar Toon Greebe uit Den Bosch wat hem € 300,- opleverde. Tweede werd Danny Blom uit Haaksbergen en derde werden Ruud Bentsink en Bjorn Bakker. In de verliezerspoule ging de overwinning naar Remi Schildkamp, tweede werd Mohammed en derde Martijn Schot en Sander Wantia. De hoogste finish van het toernooi was 164 en werd gegooid door Patrick Veldhuis uit Haaksbergen.

Klootschiettoernooi
Zaterdag was er voor de vierde keer het klootschiettoernooi. Er werd gegooid in verschillende klassen, te weten twee prestatieklassen, recreatieklasse voor buurt en vriendenteams en de prominenten klasse. Kortom voor elk wat wils. In de prestatieklasse ging de overwinning naar het team Reefhorshoek. Tweede werd de EKV 1 en derde EKV 2. In de recreatieklasse ging de overwinning naar Die Babes, tweede werd Ten Dolle en derde werd Hangelippen. Tot slot was er nog de prominenten klasse. In deze klasse streden stichting OrCa en de touwtrekvereniging Eibergen tegen elkaar. De overwinning ging hier naar stichting OrCa.

Beachvolleybaltoernooi
Zondag was er het traditionele beachvolleybaltoernooi, hieraan hebben 26 teams deelgenomen. In vier poules werd er gestreden voor de overwinning. In de klasse carnaval ging de overwinning naar het team Annique die de finale wonnen (21 tegen 18) van team Baffus. De finale in de vrije klasse ging tussen Team Inge en the Boys. Hier ging de overwinning naar the Boys, dat in de finale won met 22 – 18. Daarnaast was er nog een prijs voor het leukste verklede team en deze prijs ging dit jaar naar carnavalsvereniging Bacchus en wel naar team Mooie bal. De overal finale (carnaval tegen vrije klasse) ging tussen Team Annique en the Boys. De winnaar hiervan werd Team Annique (29 tegen 14) en daarmee wonnen zij de café Pot wisseltrofee.

Eerdere bericht: De Beuk trapt af met live muziek

[nggallery id=288]

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Team Annique sleept beker in de wacht”

  1. team annique

    Theam Annique van harte gefeliciteer met het behalen van de eerste plaats. Volgend jaar zijn wij aan de beurt.
    Team LEO.

  2. Van harte gefeliciteerd; veel trainen wordt dan toch beloond..van jullie oom en allerliefste tante

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven