Eibergen krijgt weer een kaaswinkel

afbeelding-nieuw-roy-8939.jpgEIBERGEN – Het gaat goed met het ondernemen in Eibergen. Na een grandioos succes in Zutphen opent Eibergenaar Marcel Schilt (43) een kaaswinkel aan de Brink. Donderdag kreeg Schilt te horen dat zijn plannen door kunnen gaan.

Zijn zaak, de Zuivelhoeve komt op de hoek van de C1000 tegenover Schuurman Schoenen. Nu zit er in het pand nog Calij Bijou & Kado. Deze ondernemer stopt er mee. Op dit moment is de zaak bezig met een uitverkoop.

Klanten kunnen bij de Zuivelhoeve terecht voor Hollandse, Noord-Hollandse, buitenlandse, boeren, en geitenkazen. Allemaal vers van het mes. Er is ook een groot assortiment vers gebrande noten te vinden. Maar klanten moeten nog even geduld hebben, begin September gaan de deuren pas open.

Schilt gaat de zaak samen met zijn vrouw Gertrüd Schilt runnen.

[nggallery id=339]

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Eibergen krijgt weer een kaaswinkel”

  1. Handelsonderneming Weeink begint tevens een kaas en notenkraam aan de andere kant van de C1000 (achterkant). Dit wordt een mobiele ”kar” waarmee Hans Weeink ook de markten in andere plaatsen kan bezoeken.
    Ben benieuwd wie er overleeft.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven