Needenaar aangehouden na ongeval

ongeval-neede-goed.jpgEIBERGEN – Een 24-jarige jongen uit Neede is maandagmiddag op de Kiefteweg aangehouden. De bestuurder veroorzaakte rond 13.45 uur een ongeval op de kruising Kiefteweg/Molenweg. Hij reed zonder rijbewijs rond en zijn auto was niet verzekerd.

Een 50-jarige man uit Genderen (Brabant) wilde met zijn camper de Molenweg inslaan richting de N18, de bestuurder uit Neede reed met hoge snelheid achter op de afslaande auto. Doordoor kwam de camper in de sloot terecht. Beide bestuurder raakte licht gewond de Needenaar is per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. De andere inzittenden bleven ongedeerd.

De Brabander had ook nog een viervoeter bij zich, de hond heeft niks overgehouden na het ongeval. De politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan naar de oorzaak van het ongeval. Later zijn beide voertuigen afgesleept.

De politie zoekt getuigen die het ongeval hebben zien gebeuren, u kunt bellen met 0900-8844.

[nggallery id=382]

Deel dit artikel:

7 gedachten over “Needenaar aangehouden na ongeval”

 1. hij had beter een klap met de krukken kunnen krijgen. Dan had hij ook niet het ongeluk veroorzaakt. Wat een nutteloos figuur en weer een jongere uit Neede het lijkt wel een sport daar om associaal gedrag te vertonen.

 2. En zo iemand is dezelfde avond alweer op vrije voeten gekomen, ronduit belachelijk!!!
  Waarschijnlijk komt ie er mooi met een boete(tje) vanaf, terwijl mensen die terecht een ongeluk veroorzaken hier hoge bedragen voor moeten betalen en uren taakstraf krijgen.
  Dat verdient dit schorem ook! Laat ‘m al zijn centen maar inleveren om het slachtoffer letselschade te betalen!!!
  Hopelijk leren de bijrijders ervan, die hadden wel dood kunnen zijn dankzij hun ‘vriend’…

 3. het zijn gewoon drugs gebruikende asos ,het ergste is ze gaan daar ook nog groot op

 4. Roel de Rakker

  Dit is weer een voorbeeld van een door Neede scheurende gek, iedereen huivert voor deze jongen !!! Nu is het een ongeval buiten de bebouwde kom met als slachtoffer een volwassene ! Wanneer zijn onze kinderen aan de beurt als slachtoffer in Neede met al het gescheur langs het Bastion en de Emté ????? Politie, treed hard op tegen deze scheurijzers in Neede !!!

 5. He joop

  beetje rare reactie van jou,ten eerste kun je niet schrijven asos weet niet wat je zelf op het moment dat je dat bericht aan het typen was had gebruikt ma denk dat je een mooie witte neus had op dat moment.Ja ja praten over een ander ma zelf ben je ook een grote junk dat weet toch iedereen.

  m.v.g

 6. bafste boos

  je mag natuurlijk altijd een x langs komen met die krukken van je.
  misschien staat het wel leuk jij met 2 krukken die uit je ….. steken

  m.v.g dennis

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven