Honden krijgen ‘zwemles’ in de Berkel

afbeelding-nieuw-roy-9599.jpgEIBERGEN – We werden donderdagmorgen getipt door een automobilist die richting Neede reed. Er zouden politieagenten met honden op zoek zijn naar een drenkeling in de Berkel bij de Stokkersbrug. Meteen zijn we in actie gekomen, om ter plaatste polshoogte te nemen.

Er was geen paniek, politiehondenvereniging Borne was bezig met het trainen van jonge politiehonden. De honden in opleiding moesten langs een lijn naar de overkant van de Berkel zwemmen.

Hennie Bolster en Jan Koppelman zorgden er voor dat vier jonge honden het zwemmen onder de knie krijgen. Na de opleiding worden de honden ingezet bij de politie, leger en andere instanties.

Ziet u net als deze oplettende automobilist wat gebeuren in Berkelland? Maak er foto’s van en stuur die naar [email protected]. U kunt ons ook meteen bellen op 06-10 36 74 44. En uw tip komt dan op deze site!

[nggallery id=313]

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Honden krijgen ‘zwemles’ in de Berkel”

  1. Maar een kanaal heeft over het algemeen geen stuw, en dus geen plaats met echte versterkte stroming… Daarom zullen ze wel voor de Berkel hebben gekozen.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven