‘Smullen maar!’ toert door Berkelland

_hth0004-1.jpgBERKELLAND – Berkellanders hoeven voor een lekker stukje kaas niet meer naar de supermarkt. Hans Weeink uit Eibergen toert met zijn verkoopwagen ‘Smullen maar!’ door Berkelland om zo zijn producten zoals, Hollandse en buitenlandse kazen, vers gebrande noten, en zuidvruchten aan de man te brengen. Vrijdag is hij van start gegaan.

In de jaren 80 had Weeink een kaas en delicatessenwinkel in het centrum van Eibergen. Daar is de Eibergenaar op een gegeven moment mee gestopt. Het ondernemen bleef jeuken. En daarom besloot hij zijn passie weer op te pakken.

Waar staat Smullen maar!
Vrijdag in Eibergen (van 9.00 tot 20.00 uur), de standplaats is naast en achter de C1000. Op zaterdag doet Smullen Maar! wekelijks Groenlo aan (van 9.00 tot 17.00 uur). De standplaats is daar naast cultureel centrum de Bron. Op donderdag wordt Ruurlo wekelijks vereerd met een bezoek op het Julianaplein (van 9.00 tot 17.00 uur).

[nggallery id=340]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven