Winnaars ballonnenwedstrijd verrast

afbeelding-nieuw-roy-9904.jpgEIBERGEN – Tijdens de carnavalsoptocht op 21 februari heeft dakbedekkingsbedrijf Voortman samen met Stichting Carnaval Eibergen een ballonnenwedstrijd gehouden. Woensdagavond zijn de prijswinnaars in het zonnetje gezet.

Lyn Penterman uit Eibergen won de eerste prijs, haar ballon kwam helemaal in Frankrijk terecht. Ze mag met vier personen gratis naar Binnenpret in Lievelde.

De tweede prijs ging naar Zoë van Lies uit Eibergen en Noor Wupping wonende in Lichtenvoorde, zij kregen een knutseldoos. Daniëlle Somsen ook afkomstig uit Eibergen won de derde plaats, ze werd verrast met een reiskoffer gevuld met allerlei artikelen. André Voortman en Ronnie Ruesink overhandigde de prijzen.

Voortman heeft deze ballonnenwedstrijd en de prijzen volledig gesponsord.

Waar kwam de ballon terecht?
Lyn Penterman: Les Lure (Frankrijk), 697 km
Zoë van Lies: Dormogen (Duitsland), 146 km
Noor Wupping: Dormogen (Duitsland), 146 km
Daniëlle Somsen, Dormogen/Zons (Duitsland), 141 km

[nggallery id=337]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven