Eibergen gehuld in dikke rookwolken

tn_Afbeelding nieuw Roy 12710.jpgEIBERGEN – De zwarte rookwolken waren zondag in de weide omtrek goed te zien. Op een weiland aan de Warfslatweg werd voor de 6e keer een trekkerstrekwedstrijd gehouden, dit gebeurt eenmaal in de twee jaar. Tussen de buien door kon het publiek zich goed vermaken.

Ruim honderd tractors stonden aan de start. Net als andere jaren was de standaard- en sportklasse vertegenwoordigd. Elke deelnemers kreeg twee trekbeurten. In de pauze verzorgde de brandwachten van het korps uit Eibergen een demonstratie. Er werd een ongeval nagebootst. Een bevelvoerder gaf tekst en uitleg over de werkwijze van de brandweer.

Voor de kinderen waren er allerlei attracties. De organisatie – Jong Gelre Eibergen – mag niet klagen over de bezoekersaantallen. Honderden mensen uit de omgeving genoten van het spektakel op het terrein van de familie Krooshof.

Uitslagen zijn te vinden op www.jonggelre-eibergen.nl.

De goedkoopste krop sla wordt verkocht in Eibergen!
Hier kan geen groenteboer tegen op. Fotograaf Roy Nijman trof langs de Leugemorsweg ter hoogte van Grand Plaza in Eibergen een kruiwagen aan met daarop een kratje met verse kroppen sla (zie hieronder). De prijs? Een vrije gift is prima. Dus dit is het bewijs dat we in Eibergen de goedkoopste krop sla van Nederland verkopen. Is 5 cent genoeg?

[singlepic id=5347 w=320 h=240 float=]

[nggallery id=438]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Eibergen gehuld in dikke rookwolken”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven