Have A Nice Day groot succes!

SDC11473.jpgEIBERGEN – Zonnig, zomers, warm, drankjes, plezier en veel kleurtjes. Dit zijn de steekwoorden die Have A Nice Day 2009 het beste omschrijven. Maanden van voorbereiding, weken van geregel en dagen van opbouw. De organisatoren van dit geweldige evenement hebben alles uit de kast getrokken om er een groots evenement van te maken.

Het jaarlijkse evenement groeit steeds meer. Het bezoekersaantal lag tussen de 800 á 1000 man. Dit is meer dan vorig jaar, toen lag het bezoekersaantal rond de 800.

Onder de DJ’s waren enkele grote namen. Mensen uit alle windstreken kwamen naar Eibergen toe om deze DJ’s te bewonderen. De DJ’s draaien op drie plekken in het openluchttheater. Met onder meer Ariel Brikha, Nathan Fake en Darko Esscher. Er waren DJ’s uit Nederland, Duitsland, Kosovo, Engeland en Polen.

Voor zover bekend zijn er geen problemen geweest op het festival. Er liep genoeg beveiliging rond en ook de politie nam nog even een kijkje. Het decor, de DJ’s en de bezoekers hebben er voor gezorgd dat het een dag werd om nog lang over na te praten.


(film: Nadi Zoetebier)

[nggallery id=396]

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Have A Nice Day groot succes!”

  1. prima zaak dat zoiets in berkelland word georganiseerd .maar waar ik dan wel weer van baal is het drugsgebruik.

  2. Welk drugsgebruik? In het stukje staat ook dat de politie een oogje in het zeil hieldt.

  3. Jammer de reactie van de vorige spreker, deze man zal dan waarschijnlijk altijd wel iets te klagen hebben. Ben namelijk zelf op dit feest geweest en heb dan ook geen enkel opstootje of iets gezien, Weet ook verder niet waar hij die info van hem vandaan haald.
    Maar zoals de bovenstaande tekst al aangaf :

    Voor zover bekend zijn er geen problemen geweest op het festival. Er liep genoeg beveiliging rond en ook de politie nam nog even een kijkje. Het decor, de DJ’s en de bezoekers hebben er voor gezorgd dat het een dag werd om nog lang over na te praten.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven