Kuitenbreironde gestart op De Maat

tn_Afbeelding nieuw Roy 12575.jpgEIBERGEN – De 26e Kuitenbreironde is maandagavond om 19.00 uur op de Oude Maat van start gegaan. In zes gesponsorde ploegen zullen deze week de deelnemers – in totaal 47 – gaan strijden om de gele, groene en roze trui. De Mini-Kuitenbreiers mochten op de eerste dag de spits afbijten.

Na deze wedstrijd begon de proloog en de ploegenestafette voor de 8 tot 12 jarigen. De jongens en meisjes moesten met hun fiets op een parcours verschillende hindernissen afleggen.

De Kuitenbreironde is een alternatieve mini Tour de France voor kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar. De ronde wordt door de Eibergse Sport Federatie georganiseerd.

Meer informatie op www.kuitenbreironde.nl.

Luchtballon trekt veel bekijks!
Even waren alle toeschouwers van de Kuitenbreironde naar wat anders aan het kijken. Op de Nieuwe Maat was Achterberg ballonvaarten uit Haaksbergen bezig met het oplaten van een luchtballon (zie foto’s hieronder). Wie heeft er genoten van een vaart boven Berkelland?
[nggallery id=423]

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Kuitenbreironde gestart op De Maat”

  1. Wordt er weer eens wat georganiseerd voor de kids hebben ze last van het lawaai, BELACHELIJK gewoon.
    Mensen moeten niet zo zeuren.
    Kids geniet lekker van de kuitenbreironde en dat ieder jaar weer petje af voor de vrijwilligers die altijd maar weer klaar staan om zoiets te organiseren. GA ZO DOOR

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven