Mast ‘Rijzende Zon’ in beslag genomen

tunnel 020.jpgRIETMOLEN – Met meerdere politie-eenheden is donderdag om 10.00 uur de mast van de geheime zender ‘Rijzende Zon’ in beslag genomen. Dat gebeurde op de Blindeweg. Met groot materieel is de mast van het terrein gehaald. Dit duurde uren. Veel collega-piraten uit de Achterhoek en Twente kwamen een kijkje nemen. Het gebeurt bijna nooit dat een mast wordt meegenomen.

Gisteren kreeg de Rijzende zon een officiële waarschuwing van de gemeente Berkelland. Toen hebben ze de zender ook al uit de lucht gehaald en gedwongen te stoppen met uitzenden.

De jongens vinden het erg jammer dat het zo is gebeurd. Het verkeer had enige hinder van het neerhalen van de mast. De zender bleef nadat men hem zelf had vernietigd achter op locatie. Politiekorpsen uit Berkelland, Haaksbergen, Enschede en Goor waren aanwezig.

Eerdere bericht: Gemeente haalt zendpiraat uit de lucht


(De laatste minuten van de ‘Rijzende Zon’, player eerst laten laden s.v.p.)

[nggallery id=412]

Deel dit artikel:

12 gedachten over “Mast ‘Rijzende Zon’ in beslag genomen”

 1. grote jongens weer bij justitie.. je kon in half twente vandaag de meest weerzinwekkende misdaden plegen zonder dat er snel en adequaat opgetreden zou worden want ze zaten allemaal in Rietmolen..

  dit zijn toch ook gewoon verstandige jongens die weleenswaar een illegale hobby hebben maar waar verder alleen de “staatskas” mogelijk schade van ondervindt omdat de regering etherruimte verkoopt..

  tellen de luisteraars niet meer mee?

 2. Wat een toppers daar bij de justitie, is dit nou allemaal nodig?

  Ze krijgen 1250 euro boete en ze maken kosten voor een paar duizend euro.

  En wie betaald dat? Juist de belastingbetaler

 3. @ N: Vergeet niet dat bij de verwerking van de foto’s ze wel verkleind zullen worden en daardoor misschien onscherper lijken? ZIjn wel meer foto’s zo, maar toch is de kwaliteit wel goed op deze site hoor !

  Voor de rest: Ambtenaren… hadden ze nog geen vakantie soms?

 4. is wel bekend

  geen goed woord over te zeggen stelletje …….. daar bij de opsporingsdienst… beetje half politiekorps twente oproepen en berkelland dr bij… in haaksbergen was geen agent meer te verkennen.. Ze zouden de hangjongeren enzo met hun …….. eens aan moeten pakken.. zielige figuren

 5. @ is wel bekend, ik lees duidelijk een discrimenerende opmerking van jouw. Ik verwacht eigenlijk dat de redactie dat berichtje dan ook weg haalt.

 6. Onscherpe foto”s? Zet je bril eens op. Overigens de enige site MET foto’s!!! Ga zo door en laat je niet opnaaien! Piraten sterkte!

 7. is wel bekend

  @ is ook bekend; dat de politie piraten, voornamelijk boeren dus, discrimineert mag dus wel??
  Op hangjongeren durven ze nie eens met 2man op af te gaan, laat staan met 40. Tegenwoordig kun je beter gaan dealen op straat dan krijg je alleen maar 100euro boete want dan heb je ineens een moeilijke jeugd gehad…

 8. wat een …… daar bij justitie, en ook die lui van vorgers, wat een grote …… bahhhhh ! stoer joh oplichters, mede als je weet hoe vorgers aan al dat bergings werk is gekomen,samen met die oplichters van wolvers wierden bah bah bah!!!!

 9. De jongens van Vorgers deden gewoon hun werk. Die hebben daar verder part noch deel aan. Verder klopt het dat de politie deze dingen wel kan en de daders van de vernielingen in Eibergen niet kan of durft te pakken.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven