Ondernemers spelen in op Zwarte Cross

afbeelding-nieuw-roy-12853.jpgEIBERGEN – De broodjes en de gehaktballen zijn bij het Esso tankstation aan de Groenloseweg niet aan te slepen. Ondernemer Theo Geurts en zijn medewerkers hebben vandaag ook een beetje het Zwarte Cross gevoel. Honderden bezoekers van de Zwarte Cross maken een ‘spitstop’.

Langs de weg heeft Geurts een groot spandoek geplaatst met de tekst: Zwarte Cross pitstop verse broodjes en gehaktballen. “Je moet als ondernemer overal op inspringen. Het is in de zaak beregezellig. Ook morgen verwacht ik een grote drukte”.

Fotograaf Roy Nijman was ter plaatse en maakte op de N18 een aantal mooie plaatjes van voertuigen die naar de Zwarte Cross gingen.

Heeft u ook foto’s gemaakt van de mooie caravans op de wegen in Berkelland? Of bent u een Berkellander die naar de Zwarte Cross gaat? Maak op het terrein foto’s en stuur ze op naar [email protected]. Ook een verslagje is na afloop welkom.

[nggallery id=454]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven