Beachparty: Eibergen in zomerse sfeer

EIBERGEN – Volgens de eigenaren van café De Stier en De Krekel is het puur toeval dat er zaterdagavond twee beachparty’s waren in Eibergen. “We weten niet wat een ander café doet, het is dus gewoon toeval dat er twee dezelfde party’s waren op één avond”, aldus Christine en Peter Verhaar van café De Krekel. 

Beide cafés waren totaal in de zomerse sfeer. De uitbater van café De Stier – Sander Haafkes – heeft zelfs zijn hele vloer bedekt met 1,5 kuub zand. “We organiseren dit voor de tweede keer, toen het café net open was hebben we ook z’n feest gehouden. De hele avond zullen medewerkers van Showshakers hoogwaardige cocktails maken voor de bezoekers. Dit is het grootste cocktailcatering bedrijf van Nederland.”

Honderden kroeggangers gingen uit hun dak op bijpassende muziek zoals, caribbean- en surfmuziek. Tot in de late uurtjes werd er stevig geswingd en genoten van de heerlijke drankjes.

Vernieling op De Maat in Eibergen
Een oplettende inwoner uit Eibergen belde de redactie over een vernieling op De Maat. Er zou vrijdagnacht een prullenbak uit de grond gerukt zijn. We gingen even een kijkje nemen en troffen de vernielde bak aan (zie foto hieronder). Het was zo rustig de laatste tijd!

[nggallery id=468][nggallery id=467]
Ingezonden foto’s van bezoekers
Heeft u ook foto’s gemaakt stuur ze dan naar [email protected]. Dan krijgen ze een plekje op deze site! De eerste foto’s zijn al binnen.

[nggallery id=469]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Beachparty: Eibergen in zomerse sfeer”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven