De Luifel dicht: eigenaar Cheng spoorloos

RUURLO – Café- restaurant en zalencentrum De Luifel aan de Dorpsstraat is afgelopen vrijdagavond gesloten en zaterdag niet meer opengegaan. Diverse bronnen zeggen dat eigenaar Jimmy Cheng (22 of 23 jaar) “onvindbaar is”. Cheng nam het horecabedrijf vorig jaar november over van Patrick Lehman, die de zaak 8,5 jaar bestierde.

De medewerkers van “De Luifel” kunnen of willen als betrokkenen nog geen openheid geven over de stand van zaken. Ook zij zijn “overvallen” door de gebeurtenissen. Enkele medewerkers, vanmiddag bijeen in het café-restaurant, zeiden dat pas maandag mededelingen naar buiten kunnen komen. Dan is er een bijeenkomst geweest van het personeel.

Jimmy Cheng is “geboren en getogen in de horeca”. Voordat hij naar Ruurlo kwam had hij een eigen cafetaria in Voorhout. Cheng wilde in “De Luifel” – naast het à la carte restaurant – in de evenementenzaal een live coocking formule ontwikkelen voor 400 tot 500 gasten.

Eerder waren er geruchten dat hij van “De Luifel” een wokrestaurant zou maken. De onvindbare Cheng was de ondernemer Van ‘De Luifel”, maar het onroerend goed zou nog steeds eigendom zijn van Patrick Lehman.

(bron: www.ruurlovandaag.nl)

[nggallery id=479]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven