Diamanten echtpaar in zonnetje gezet

EIBERGEN – Afgelopen dinsdag vierde het echtpaar ten Hoopen – Overkamp hun 60-jarige huwelijk. Aan het Nachtegaalplein bezocht loco-burgemeester Leo Scharenborg het bruidspaar om hen namens de gemeente Berkelland te feliciteren met hun jubileum en uiteraard om een bos bloemen namens het gemeentebestuur uit te reiken.

De 89-jarige Johan Ten Hoopen en de 90-jarige Antje Ten Hoopen – Overkamp wonen sinds de jaren 90 in Eibergen. Daarvoor runden zij een boerenbedrijf en later een kuikenmesterij in de Holterhoek. Het jubilerende echtpaar heeft 4 zoons, 10 kleinkinderen en 4 achterkleinkinderen. Tijdens de felicitaties waren er vier generaties aanwezig.

Moeder Antje bakt nog steeds graag cake, brood en appeltaart. Vroeger bakte ze altijd pannenkoeken voor de opkopers van de kuikens. Zeer vroeg in de morgen sloeg ze dan al aan het bakken. Vader Johan knutselt graag en onderhoud al jaren een moestuin. De hele familie kan van de groenten mee eten. In de buurt staat het gezellige stel goed bekend en de deur staat altijd wagenwijd open en de koffie staat altijd klaar.

Op 30 augustus wordt het jubileum verder gevierd met kinderen, kleinkinderen, achterkleinkinderen en mensen uit de buurt. Er wordt dan een borrel gedronken en gegeten met alle genodigden.

[nggallery id=506]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Diamanten echtpaar in zonnetje gezet”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven